Saltear al contenido principal

La gestió de qualsevol comunitat, per petita que sigui, es converteix en una tasca complicada i en molts casos impossible d’autogestionar tant per falta de temps com pel desconeixement tècnic de la matèria. Els nostres serveis d’administració garanteixen una relació fluida i transparent entre els veïns i, no menys important, claredat en els comptes.

Mitjançant un estudi exhaustiu de les despeses periòdiques i les puntuals, ens interessem per reduir els costos comunitaris, sense deixar en cap moment d’oferir un bon servei. També ens comprometem a eliminar el deute de propietaris morosos. A través del nostre departament jurídic, fem un control permanent del deute acumulat i som perseverants a l’hora de liquidar-lo, reclamant-lo tan judicial com extrajudicialment.

Pel que fa a l’administració d’immobles en lloguer, el nostre objectiu és evitar preocupacions i gestions incòmodes als propietaris. Ens ocupem de tots els tràmits, des del moment en què el lloguer surt al mercat fins que els llogaters deixen l’immoble i la roda torna a començar.

“La tranquil·litat dels nostres clients i una gestió transparent i curosa dels comptes bancaris són fonamentals per tot l’equip de Rivas&Coll.”

Entre els nostres serveis d’administració de finques també facilitem als clients un primer assessorament jurídic i/o fiscal sobre qualsevol assumpte que el pugui afectar. La versatilitat professional del nostre equip humà ens capacita per oferir un ventall incommensurable de recursos i serveis d’atenció al client, un fet diferencial que ens caracteritza com l’alternativa global a qualsevol assumpte immobiliari, legal o fiscal.

EQUIP HUMÀ D’ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Sílvia Soldevila
GERENT
[email protected]

Estel Pérez
ÀREA DE COMPTABILITAT

[email protected]

Anna Peset
DEPARTAMENT COMUNITATS MATARÓ / MARESME
[email protected]

Vanessa Fresno
DEPARTAMENT LLOGUERS

[email protected]

FORMULARI DE CONTACTE

  Nom
  Cognoms
  Email
  Telèfon
  Missatge
  He llegit i accepto la Política de Privacitat i l'Avís Legal.

  OFICINES

  T. 93 707 59 57

  Mataró - C/Alcalde Josep Abril, 9 baix
  De dilluns a divendres de 08.30-18.30h

  T. 93 707 59 57

  Carrer de la Mercè, 12. Premià de Mar
  Demanar cita prèvia

  Volver arriba