Saltear al contenido principal

Avui en dia per donar un bon assessorament legal no n’hi ha prou amb saber les Lleis, moltes vegades és igualment important conèixer altres factors, com per exemple el valor real dels béns en litigi, i la possibilitat de donar una sortida òptima i a temps.

A Rivas&Coll Serveis Jurídics tramitem totes les causes judicials dels nostres clients i, alhora, busquem les possibles alternatives més eficaces, siguin negociacions, finançaments o directament la venda d’actius abans que es depreciïn. Tot plegat integrat per un equip de professionals de caràcter interdisciplinari al seu servei, que inclou advocats, economistes, pèrits i agents immobiliaris, entre altres.

Intervenim en qualsevol jurisdicció (civil, mercantil, penal, laboral o administratiu), essent el dret bancari una de les nostres especialitats. Els nostres Lletrats han obtingut Sentències pioneres en la matèria amb efectes en tot l’àmbit estatal, com fou el tema d’accions Bankia.

“Som especialistes en dret bancari, especialment en la impugnació de clàusules hipotecàries abusives com l’IRPH o la clàusula sòl.”

De gran actualitat, oferim la impugnació de les diverses clàusules abusives existents en la majoria de préstecs hipotecaris, tant en la tramitació de la reclamació bancària, com en la següent demanda judicial, si fos el cas. IRPH, clàusula sòl, venciment anticipat, despeses hipotecàries, comissions, interès de demora, euríbor… Amb preus molt competitius, a Rivas&Coll preparem la defensa dels nostres clients amb total confiança.

FORMULARI DE CONTACTE

  Nom
  Cognoms
  Email
  Telèfon
  Missatge
  He llegit i accepto la Política de Privacitat i l'Avís Legal.

  OFICINES

  T. 93 707 59 57

  Mataró - C/Alcalde Josep Abril, 9 baix
  De dilluns a divendres de 08.30-18.30h

  T. 93 707 59 57

  Carrer de la Mercè, 12. Premià de Mar
  Demanar cita prèvia

  Volver arriba